معرفي 10 شغل پر درآمد در بورس

آگاهانه سرمايه گذاري كنيد.

معرفي 10 شغل پر درآمد در بورس

در مقاله 10 شغل پر درآمد در بورس به دنبال اين هستيم تا شما را با انواع موقعيت هاي شغلي در بازار سرمايه ايران آشنا كنيم؛ پس اگر شما نيز متقاضي استخدام شدن در يك شغل پر درآمد در بورس هستيد، توصيه مي كنيم تا پايان اين مقاله، ما را همراهي كنيد. رشد و توسعه ي بازار سرمايه در ساليان اخير و همچنين وارد شدن فرهنگ سرمايه گذاري در بازار سهام در بين مردم، زمينه هاي گسترش اين بازار را فراهم كرده است. به صورتيكه اين بازار از جنبه هاي مختلف نيازمند زير ساخت هاي لازم براي گسترده شدن است تا بتواند پتانسيل هاي بالقوه خود را به فعل تبديل كند.

در همين راستا بايد اشاره كرد كه اصلي ترين موضوع در رشد و پيشرفت هر سازمان و نهاد، منابع انساني است. به اين معنا كه بهره وري و افزايش كارايي يك نهادمالي مستلزم بكارگيري منابع انساني ماهر و توانمند است؛ به عبارت ديگر نيروي انساني كارآمد با انجام اقدامات مثبت و اثربخش، زمينه و امكان افزايش بهره وري نهادهاي مالي را فراهم مي سازد.

نهادهاي مالي بازار سرمايه نيز به عنوان زيرمجموعه اي از جامعه مدرن امروزي از اين امر مستثني نيستند و بزرگترين دارايي هر نهادمالي دانشي است كه سرمايه‌هاي انساني آن نهادها دارند چون منابع انساني متخصص مي توانند حلال مشكلات باشند. 

به همين دليل شركت ها و نهادهاي مالي مرتبط با بازار سرمايه همواره به دنبال جذب و استخدام افراد متخصص در سمت هاي گوناگون شغلي هستند كه هر كدام از اين مشاغل مي تواند يك شغل پر درآمد در بورس را براي فرد شاغل در آن سمت به همراه بياورد كه در ادامه به معرفي تعدادي از اين موقعيت هاي شغلي مي پردازيم. 

ليست 10 شغل پر درآمد بورس

1) تحليل گر

تحليل گري همواره به عنوان يك شغل پر درآمد در بورس شناخته مي شود. در تعريف سمت شغلي تحليل گر در بازار سرمايه ايران بايد گفت كه كارشناس تحليل گر در شركت هاي مرتبط با بازار سرمايه (كارگزاري ها، تامين سرمايه ها و....)، صورت هاي مالي شركت را مي خواند (وظيفه تحليل گر بنيادي) و قيمت كالاها، فروش، هزينه ها و نرخ هاي مالياتي را به منظور تعيين ارزش شركت و پيش بيني درآمدهاي آتي تجزيه و تحليل مي كند. آنها بر اساس نتايج خود، گزارش مي نويسند و ارائه مي دهند، پس از آن نيز توصيه هايي براي خريد يا فروش سهام مورد نظر، يا يك سرمايه گذاري يا اوراق بهادار خاص ارائه مي كنند.

به طور معمول، در پايان ارزيابي، يك تحليل گر، پيشنهاد يا اقدام سرمايه‌گذاري را ارائه مي‌كند؛ به اين صورت كه خريد، فروش يا نگهداري اوراق بهادار مورد نظر انجام شود. تحليل گران ارشد اگر مسئول دارايي مورد نظر باشند، ممكن است در واقع تصميم به خريد يا فروش براي شركت يا مشتري بگيرند. 

اما در خصوص جايگاه شغلي تحليل گر كه يك شغل پر درآمد در بورس محسوب مي شود؛ بايستي خاطر نشان كرد كه يكي از مهم ترين مشاغل مرتبط با بازار سرمايه كه مي تواند در آمد خوبي به همراه داشته باشد، تحليل گري است. 

تحليل گر يكي از شغل هاي پر درآمد در بورس

شغل تحليلگري را به عنوان يك شغل پر درآمد در بورس مي توان از 2 ديدگاه بررسي كرد؛ ديدگاه اول بيانگر شغلي رسمي به نام تحليل گر بازار سرمايه است كه فرد متقاضي اخذ اين سمت بايد داراي مدارك مرتبط با اين شغل پر درآمد در بورس باشد. به عنوان مثال براي استخدام شدن در سمت تحليل گر بازار سرمايه در يكي از نهادهاي مالي مرتبط با بازار سرمايه مانند: كارگزاري ها، تامين سرمايه ها، شركت هاي مشاوره سرمايه گذاري و....، فرد متقاضي بايد داراي گواهينامه تحليل گري بازار سرمايه و يا تحصيلات دانشگاهي در رشته هاي مرتبط (اقتصاد، مديريت مالي، حسابداري و...) باشد تا بتواند در اين نهادها به عنوان تحليل گر استخدام شود. 

ديدگاه دوم در خصوص تحليلگران بازار سرمايه اندكي متفاوت است؛ به اين معنا كه تعداد بسيار زيادي از تحليلگران در اين بازار، لزوما مدرك تحليل گري ارائه شده توسط سازمان بورس و اوراق بهادار را ندارند اما تخصص و تجربه اين افراد، از آن ها فردي خبره و مسلط به مفاهيم تحليل ساخته است كه با اين سطح از تجربه و دانش مي توانند موقعيت هاي شغلي بسيار زيادي را كسب كنند و يا اينكه با تكيه بر علم خود، معاملات شخصي خود را انجام داده و از اين طريق كسب سود كنند.

به طور كلي مي توان گفت كه انواع مختلفي از تحليل ها توسط كارشناسان اين حوزه ارائه مي شود؛ كه از جمله آن ها مي توان به تحليل بنيادي و تحليل تكنيكال اشاره كرد. شركت هاي مرتبط با بازار سرمايه، هميشه به دنبال جذب تحليلگران حرفه اي در اين بازار هستند؛ بنابر نياز، ممكن است اين شركت ها در صدد جذب تحليلگر تكنيكال يا بنيادي و يا تحليل گر بازارهاي جهاني باشند. 

پس اينگونه مي توان گفت كه متخصصان حوزه تحليل در بورس ايران به شرط داشتن تخصص و تجربه ي كافي، مي توانند در شركت ها و نهادهاي مالي زيرمجموعه ي بازار سرمايه به در سمت شغلي تحليل گر كه يك شغل پردرآمد در بورس است، استخدام شوند.

2) كارشناس عرضه و پذيرش

كارشناس عرضه و پذيرش شغل پر درآمد در بورس

يكي ديگر از مشاغل مرتبط با بازار سرمايه كه به عنوان يك شغل پر درآمد در بورس شناخته مي شود، كارشناس عرضه و پذيرش است؛ در توضيح شغل كارشناس عرضه و پذيرش بايد گفت كه كارگزاري هاي داراي مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار، در مجموعه ي خود واحدي به نام عرضه و پذيرش دارند كه اين واحد وظايف گوناگوني همچون پذيرش شركت هاي متقاضي حضور در بازار سرمايه، عرضه محصولات شركت هاي متقاضي فعاليت در بورس كالا و....را بر عهده دارد و كارشناس عرضه و پذيرش كه يك شغل پر درآمد در بورس نام گذاري مي شود، در اين كارگزاري ها كارهاي مربوط به دادن مشاوره به اين شركت ها و انجام فرآيندهاي مربوطه را انجام مي دهد. 

كارشناس عرضه و پذيرش بايستي مسلط به امور پذيرش و اعتبارات و يا امور پذيرش كالا باشد و همچنين با فرآيند پذيرش مشتريان حقيقي و حقوقي كاملا آشنا باشد. نكته اي كه در اينجا بايد به آن اشاره كنيم اين است كه متقاضيان استخدام شدن به عنوان كارشناس عرضه و پذيرش، بايد گواهينامه كارشناسي عرضه و پذيرش را در اختيار داشته باشند. 

3) تاسيس كارگزاري يا اخذ شعب ساير كارگزاري ها 

سومين شغل پر درآمد در بورس، تاسيس كارگزاري يا اخذ شعب ساير كارگزاري ها است. همانطور كه مي دانيد سرمايه گذاران و معامله گران فعال در بازار سرمايه، براي انجام معاملات خود بايد از طريق واسطه هايي به نام كارگزاري، اقدام كنند.

درآمد اصلي كارگزاري هاي فعال در بازار سرمايه از طريق گرفتن كارمزد معاملات خريد و فروش سهام از معامله گران است. به اين معنا كه طرفين معامله(خريدار يا فروشنده) پس از انجام تراكنش هاي خود، درصدي از مبلغ معامله صورت گرفته را به عنوان كارمزد به كارگزاري ها پرداخت مي كنند. بنابراين كارگزاري ها مي توانند از اين طريق درآمدهاي خوبي را كسب كنند.

نكته مهم در خصوص كارگزاري ها اين است كه در ساليان اخير سخت گيري هاي زيادي براي دادن مجوز به كارگزاري هاي جديد صورت گرفته است و عملا مجوزي براي تاسيس كارگزاري جديد صادر نشده است؛ اما بايد خاطر نشان كرد كه انحصار صدور مجوز به كارگزاري ها شكسته شد و سازمان بورس و اوراق بهادار، طي اطلاعيه اي از متقاضيان تاسيس كارگزاري دعوت به پر كردن فرم هاي مربوطه و تشكيل پرونده كرده است.

بنابراين دارندگان كارگزاري هاي بورس و يا شعب اين كارگزاري ها مي توانند درآمد خوبي را از اين طريق كه يك شغل پر درآمد در بورس محسوب مي شود، به دست آورند.

4) معامله گر سهام

معامله گر سهام يكي از شغل هاي پر درآمد در بورس

چهارمين شغل پر درآمد در بورس كه قصد داريم آن را در ادامه ي مقاله 10 شغل پر درآمد در بورس معرفي كنيم، معامله گر سهام است. در تعريف اين سمت شغلي بايد اشاره كرد كه معامله‌گر سهام شخصي است كه در معامله اوراق بهادار سهامي شركت دارد و تلاش مي‌كند از خريد و فروش آن اوراق بهادار سود ببرد. معامله گران سهام ممكن است سرمايه گذار بلند مدتي يا كوتاه مدتي، نوسان گير و يا دلال سهام باشند. 

معامله گران سهام كه هميشه به عنوان يك شغل پر در آمد در بورس معرفي مي شوند، مي توانند در حساب كاربري خود، يا به عنوان يك نماينده مجاز به خريد و فروش از طرف مالك معامله كنند. معامله از طريق يك نماينده معمولا از طريق يك كارگزار بورس انجام مي شود.

يكي از كاربردي ترين شغل هاي موجود در بازار سرمايه، شغل معامله گري است. براي بررسي شغل معامله گري در بازار بورس ايران مي توان ديدگاهي همانند شغل تحليل گري داشت كه در بخش هاي بالاتر به آن اشاره كرديم؛ به اين صورت كه جايگاه شغلي معامله گري را مي توان از دو ديدگاه بررسي كرد: اولين ديدگاه از جهت شغلي رسمي به نام معامله گر بازار سرمايه است؛ به اينصورت كه كارگزاري ها، شركت هاي سبدگردان و يا نهادهاي مرتبط ديگر با بازار سرمايه كه از سازمان بورس و اوراق بهادار داراي مجوز هستند، براي مشتريان خود اقدام به انجام معامله مي كنند.

اين انجام معامله ممكن است در قالب مديريت سبد سهام مشتريان ويا موارد ديگر باشد، اما آنچه كه مشخص است اين است كه اين نهادها براي انجام معاملات خود نياز به نيروي متخصص انساني دارند. به همين دليل سازمان بورس و اوراق بهادار آن ها را مكلف به استخدام افرادي كرده است كه داراي گواهينامه حرفه اي معامله گري از سازمان بورس و اوراق بهادار هستند. 

بنابراين اين شركت ها همواره به دنبال معامله گران داراي گواهينامه هستند تا بتوانند از اين افراد براي انجام معاملات مشتريان خود استفاده كنند. افرادي كه گواهينامه معامله گري بازار سرمايه را بدست مي آورند، مي توانند در كارگزاري هاي بورس سمت هاي زير را تصدي كنند:

  • معامله گر اوراق تامين مالي
  • معامله گر كالا
  • معامله گر ابزار مشتقه مبتني بر كالا
  • معامله گر ابزار مشتقه مبتني بر اوراق بهادار
  • مشاور پذيرش (شركت كارگزاري)

اما به شغل معامله گري به عنوان يك شغل پر درآمد در بورس مي توان از ديدگاهي ديگر نيز نگاه كرد؛ به اين صورت كه افرادي در بازار بورس ايران هستند كه هيچگونه مدرك معامله گري از سازمان بورس و اوراق بهادار ندارند اما بر اساس تجربه و تخصص هايي كه بدست آورده اند؛ معامله گران حرفه اي در بازار سرمايه محسوب مي شوند كه اصطلاحا به آن ها تريدر گفته مي شود. 

اين افراد با استفاده از دانش خوبي كه در حوزه هاي مختلف تحليل بنيادي، تحليل تكنيكال، تابلو خواني و...دارند، اقدام به سرمايه گذاري و معامله سهام در بازار سرمايه مي كنند و از طريق اين شغل پر درآمد در بورس سودهاي قابل توجهي را به دست مي آورند.

5) تاسيس سبدگردان و مديريت سبد 

سبد گرداني يكي از شغل هاي پر در آمد در بورس

پنجمين شغل پر درآمد در بورس، تاسيس شركت هاي سبدگردان و مديريت سبد است. شركت هاي سبدگرداني، يكي از زيرمجموعه هاي نهادهاي مالي بازار سرمايه محسوب مي شوند؛ در تشريح اين شركت ها بايد خطر نشان كرد كه شركت‌هاي سبدگردان از مهارت، دانش و تجربه زيادي برخوردار مي‌باشند و تحليل‌گراني خبره دارند. آنها به شما كمك مي‌كنند تا بدون هيچ دغدغه‌ و نگراني خاطري در بازار سرمايه سود كسب كنيد.

اين شركت‌ها نوعي واسطه مالي هستند. در حقيقت، قبول كرده‌اند تا نماينده شما در امر سرمايه‌گذاري باشند. آنها براي شما سبدگرداني مي‌كنند. پرتفوي معاملاتي شما را شكل مي‌دهند. براي شما سهام و يا اوراق ديگر مي‌خرند. در زمان مناسب آنها را مي‌فروشند و سبد سرمايه‌ شما را اصلاح مي‌كنند. مهم‌ترين نكته اين است كه سرمايه گذاري با توجه به خواست، اهداف، شرايط، افق زماني، ريسك‌پذيري و بازده مورد نظر شما صورت مي‌گيرد. 

پس اين شغل پر درآمد در بورس ايران را مي توان به دو بخش تقسيم بندي كرد؛ ديدگاه اول كسب در آمد از طريق تاسيس شركت هاي سبدگرداني است؛ به اين معنا كه با تاسيس شركت سبدگردان و جذب سرمايه هاي مشتريان، اقدام به سبدگرداني كنيد و از مشتريان خود براي اين اقدام، دستمزد توافقي دريافت كنيد.

دومين ديدگاه در خصوص سبدگردان ها به اين صورت است كه افراد متقاضي استخدام شدن در شركت هاي سبدگرداني مي توانند با در دست داشتن گواهينامه مديريت سبد اوراق بهادار كه توسط سازمان بورس ارائه مي شود، سمت هاي مرتبط با سبدگرداني را در اين شركت ها به دست آورند. لازم به ذكر است كه دارندگان گواهينامه مديريت سبد اوراق بهادار مي توانند مشاغل زير را تصدي كنند: 

  • مدير سبد در شركت هاي سبدگرداني 
  • مدير سرمايه گذاري در صندوق هاي سرمايه گذاري 
  • كارشناس تحليل اوراق بهادار در شركت هاي سبدگرداني 
  • كارشناس تامين مالي در شركت هاي تامين سرمايه

تاسيس شركت هاي سبدگرداني و يا فعاليت به عنوان سبدگردان در اين نهادهاست كه مي تواند درآمد خوبي را براي اين افراد فراهم كند. لازم به ذكر است كه درآمد شركت هاي سبدگردان و يا افرادي كه در اين شركت ها فعاليت مي كنند، از طريق قراردادي است كه با مشتريان خود انعقاد مي كنند؛ به اين معنا كه با مشتريان مراجعه كننده به شركت سبدگردان توافق هايي را انجام مي دهند كه دستمزد اين سبدگرداني بر اساس شرايط مندرج در قرارداد ممكن است داراي متغير هاي فراوان باشد.

6) كارشناس ارزش گذاري سهام

كارشناس ارزش گذاري سهام به عنوان يك شغل پر درآمد

ششمين شغل پر درآمد در بورس، سمت كارشناس ارزش گذاري سهام است. مشخص كردن و تعيين ارزش ذاتي يك سهام يا به بيان ديگر ارزندگي سهام، جزء مؤلفه‌ها و شاخصه هاي اصلي سرمايه‌گذاري كم‌ريسك در بازار سرمايه مي‌باشد. ارزش گذاري سهام شركت‌هاي موجود در بازار سرمايه يكي از مهمترين و كليدي ترين مباحث تحليل بنيادي است كه با هدف تخمين ارزش ذاتي يك دارايي انجام مي شود. ارزش گذاري سهام شركت ها نيز مدل ها و روش هاي گوناگوني دارد. 

ارزش‌گذاري سهام به معناي تخمين تقريبي ارزش شركت از طريق بررسي پارامترهاي مختلف است. مدل هاي ارزشگذاري سهام نيز تنوع بسيار زيادي دارند. استفاده از كلمه تخمين تقريبي در اين تعريف به اين دليل است كه محاسبه دقيق ارزش واقعي يك شركت تقريبا غيرممكن است. سرمايه‌گذاران براي كسب آگاهي از ارزش واقعي شركت يا اوراق بهادار مورد نظر براي سرمايه گذاري و صاحبان كسب‌و‌كار با هدف آگاهي از ارزش فروش بنگاه‌شان، ناگزير به ارزش‌گذاري هستند.

ارزش گذاري را مي توان وجه مشترك تمام فعاليت ها در بازارهاي مالي دانست. سرمايه‌گذاري، تأمين مالي و انجام امور مالي شركتي هريك به گونه اي ارزش گذاري را بخشي از فرآيند عملياتي و اجرايي خود در نظر مي گيرند. بنابراين يكي از مشاغل مرتبط با بورس، كارشناس ارزش گذاري است كه مي توان گفت كه يك شغل پر درآمد در بورس محسوب مي شود كه همواره شركت هاي فعال در اين بازار را به سمت جذب اين كارشناسان سوق مي دهد. 

اين افراد به عنوان كارشناس ارزش گذاري سهام مي توانند در نهادهاي مختلف بازار سرمايه از جمله: كارگزاري ها، تامين سرمايه ها،صندوق هاي سرمايه گذاري، شركت هاي مشاوره سرمايه گذاري و...استخدام شوند؛ لازم به ذكر است كه اين شركت ها معمولا افراد مورد نياز خود را از ميان دارندگان تحصيلات دانشگاهي مرتبط در رشته هايي همچون اقتصاد، حسابداري، مديريت مالي و...انتخاب مي كنند.

اما بايد خاطر نشان كرد كه شرط اصلي براي استخدام شدن در نهادهاي مالي در سمت كارشناس ارزش گذاري سهام، داشتن گواهينامه ارزشيابي اوراق بهادار است كه توسط سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه مي شود. پس بنابراين فرصت هاي شغلي متعددي براي متخصصان حوزه ارزش گذاري سهام در كارگزاري ها، تامين سرمايه ها و...وجود دارد كه در ادامه به طور خلاصه به آن ها اشاره مي كنيم: 

  • سمت مدير سرمايه گذاري در صندوق هاي سرمايه گذاري 
  • مدير سبد در شركت هاي سبدگرداني 
  • كارشناس ارزش گذاري اوراق بهادار 
  • كارشناس تحليل اوراق بهادار در شركت هاي سبدگرداني 
  • كارشناس سبدگرداني 
  • سمت تحليل گر در شركت هاي سبدگرداني 

7) كارشناس سرمايه گذاري

كارشناس سرمايه گذاري در بورس

هفتمين شغل پر درآمد در بورس، كارشناس سرمايه گذاري است. در معرفي اين شغل پر درآمد در بورس بايد گفت كه شركت ها و نهادهاي مرتبط با بازار سرمايه معمولا براي استخدام كارشناس سرمايه گذاري در مجموعه خود، از فارغ التحصيلان رشته هاي مرتبط با بورس(اقتصاد،مديريت مالي و....)، استفاده مي كنند.

متقاضيان استخدام شدن در سمت كارشناس سرمايه گذاري بايد آشنايي كامل با بازار سرمايه و صنايع بورسي داشته باشند و همچنين بتوانند در حوزه تحليل اقتصاد كلان و ارائه ي انواع گزارش هاي تحليلي و تجزيه و تحليل صورت هاي مالي فعاليت كنند. لازم به ذكر است كه شركت ها براي استخدام كارشناس سرمايه گذاري، دارندگان گواهينامه هاي حرفه اي سازمان بورس همچون تحليل گري بازار سرمايه و ارزش گذاري بازار سرمايه را در اولويت قرار مي دهند. 

8) كارشناس تامين مالي 

هشتمين شغل پر درآمد در بورس، كارشناس تامين مالي است. سمت شغلي كارشناس تامين مالي در شركت هاي تامين سرمايه و شركت هاي مشاور سرمايه گذاري كاربرد دارد و اين شركت ها نيروي كار مدنظر خود را معمولا از ميان دارندگان مدارك تحصيلي كارشناسي ارشد مديريت مالي، مهندسي مالي و يا حسابداري انتخاب مي كنند. 

متقاضيان استخدام شدن در سمت كارشناس تامين مالي بايد مسلط به روش هاي تامين مالي از طريق بازار سرمايه باشند و همچنين به طور كامل با قوانين و مقررات مرتبط با تامين مالي آشنا باشند.

اين افراد بايد توانايي آماده سازي گزارشات توجيهي و ساير گزارشات مورد نياز به منظور تامين مالي از طريق انتشار اوراق سرمايه اي و اوراق قرضه يا بدهي،توانايي تحليل صنايع و شركت هاي مختلف جهت تهيه گزارش طرح توجيهي تامين مالي براي متقاضيان مالي، توانايي تجزيه و تحليل صورت هاي مالي دريافتي از شركت ها و ساير مدارك دريافتي جهت ارائه مشاوره و راهكار مناسب تامين مالي، توانايي پيگيري مراحل تامين مالي شركت ها از نهادهاي ذيربط و ارائه پيشنهادات در خصوص تامين مالي را داشته باشند. 

9) كارشناس امور مالي و حسابداري 

شغل كارشناس حسابداري در بورس

نهمين شغل پر درآمد در بورس، كارشناس امور مالي و حسابداري است. در توضيح اين شغل پر درآمد در بورس ايران بايد خاطر نشان كرد كه شركت هاي فعال در بازار سرمايه همواره به دنبال جذب حسابدار متخصص و حرفه اي هستند؛ معمولا اين شركت ها براي استخدام حسابدار در مجموعه ي خود، از ميان فارغ التحصيلان رشته هاي حسابداري يا مديريت مالي نيروي كار مورد نياز خود را انتخاب مي كنند.

يك حسابدار حرفه اي در شركت هاي مرتبط با بازار سرمايه وظيفه ي تهيه صورت هاي مالي تلفيقي، ارائه اطلاعات در سايت كدال، تهيه گزارش هاي دوره اي مديريت و هيئت مديره، تنظيم اظهارنامه و بستن حساب ها در پايان سال مالي، كنترل كليه ي پرداخت ها و دريافت ها، هماهنگي و همكاري با حسابرسان شركت به منظور شفاف سازي و رفع ابهام از حساب ها، تسلط بر قوانين بيمه، تسلط بر نرم افزار هاي حسابداري، حقوق، دستمزد، سيستم بودجه بندي و برنامه ريزي مالي را بر عهده دارد.

10) كارشناس اداري و منابع انساني 

كارشناس اداري و منابع انساني در شركت هاي مرتبط با بورس

آخرين شغل پر درآمد در بورس كه قصد داريم آن را معرفي كنيم، كارشناس اداري و منابع انساني است. لازم به ذكر است كه هر يك از شركت هاي مرتبط با بازار سرمايه، براي مديريت منابع انساني شاغل در مجموعه ي خود، نياز به فردي مدير و متخصص در امور اداري و منابع انساني دارند.

كارشناسان حوزه منابع انساني، بايد بر فرآيندهاي منابع انساني (جذب، استخدام، ايجاد انگيزش و كنترل و مديريت منابع انساني) تسلط داشته باشد و همچنين با قوانين و مقررات كار و تامين اجتماعي آشنا باشد و از طرفي تسلط كافي بر توليد و تحليل آيين نامه هاي مرتبط آموزشي و رفاهي داشته باشد.

لازم به ذكر است كه كارشناس اداري و منابع انساني، بايد با نرم افزارهاي حضور و غياب در اداره ها آشنا باشد. بنابراين يكي از مشاغل موجود در نهادهاي مالي مرتبط با بازار سرمايه، كارشناس اداري و منابع انساني است كه ويژگي هاي اين سمت در بخش هاي بالاتر ذكر شد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.